субота, 15. март 2014.

Magani Kala Nera Pilion

Magani, Kala Nera, Pilion





Kontakt:

Panos Karusos

Građevinski inženjer, MSc

Direktor hotela

tel.: 24230-22080

mob.: 6976.92.76.64


Web: www.magani.gr


E-mail: info@magani.gr


 


Pilion, postojbina Kentaura, pesnika i Argonauta, predstavlja izuzetnu prirodnu kombinaciju zelenih planina i plavog mora, i pruža Vam mogućnost da iskusite odmor na jedinstven način.


U ovom izuzetnom području, u primorskom selu Kala Nera, verno koristeći tradicionalne materijale: drvo, škriljac, crep i mermer, izgradili smokompleks prigodan kako za letnji tako i za zimski odmor.


MAGANI je kompleks apartmana koji u zavisnosti od tipa mogu da ugoste 2-6 osoba. Vredan pažnje i uživanja ,sa balkona i terasi pruža se pogled na prelepi Pilion, između visokih palmi i baštenskog cveća. Kompleks je udaljen od plaže oko 50 metara.


Porodica Karusos ima za osnovno poslovno načelo domaćinsku brigu o svojim klijentima. Pozivamo Vas u MAGANI.


Javite nam se na vreme i dođite kada Vama odgovara. Čekamo Vas!


Vaši domaćini, Aristea i Panos Karusos.


Predstavljanje stambenih prostora u kompleksu


Svi stambeni prostori u kompleksu su potpuno namešteni, imaju zasebno kupatilo sa tuš-kabinom, balkon/terasu, televizor, frižider, kuhinju (Dupleks + Stan), centralno grejanje i klima uređaj – Nema lifta kao ni apartmana u prizemlju.


Besplatna bežična Internet Wi-Fi konekcija.


  • Dvokrevetna soba - Dvokrevetna soba sa jednim francuskim ležajem ili dva pojedinačna kreveta postavljena jedan pored drugoga, i balkonom.



Double_roomDouble_room_Magani

 


  • Apartman za 2 + 1 osobu -Apartman sa dva spojena pojedinačna kreveta, kauč-krevetom + kuhinjom i balkonom.

  • Apartman na prvom spratu za 3-4 osobe – Prva spavaća soba = francuski ležaj, Druga spavaća soba = pojedinačni krevet i kauč-krevet, + kuhinja i mali balkon.

  • Apartman za 3 - 4 osobe - Apartman objedinjene površine sa dnevnom sobom i prostorom koji prima do 4 osobe + kuhinja i terasa.

  • Apartman za 5 - 6 osoba - Prva spavaća soba = francuski ležaj, Druga spavaća soba = francuski ležaj, Dnevna soba = pojedinačni krevet, kauč-krevet + kuhinja i veliki balkon.





Apartment_Flat_Magani_bedroomApartment_with_kitchenFlat_ApartmentLiving_room_Apartment_Magani

 


  • Dupleks A za 3 - 4 osobe – Spavaća soba = francuski ležaj + pojedinačni krevet i balkon (gore), Dnevna soba = kauč-krevet + kuhinja i terasa. (dole)

  • Dupleks B za 3 - 4 osobe - Spavaća soba = francuski ležaj i balkon (gore), Dnevna soba = pojedinačni krevet i kauč-krevet + kuhinja i balkon. (dole)

  • Dupleks C za 5 - 6 osoba - Prva spavaća soba = francuski ležaj + Druga spavaća soba = 3 pojedinačna kreveta i balkon (gore), Dnevna soba = kauč-krevet + kuhinja i terasa. (dole)

  • Dupleksi su dvospratni apartmani sa unutrašnjim stepeništem, dok apartmani obuhvataju prostor na jednom nivou, jednako su opremljeni i istog su kapaciteta, na poslednjem spratu zgrade.










30_Maisonette30_Maisonette_Apartment30_Maisonette_kitchenFamily_MaisonetteFamily_Maisonette_Kala_Nera
Maisonette_ApartmentMaisonette_ApartmentsMaisonette_MaganiMaisonette_terrace

Tradicionalni stil kompleksa isključuje mogućnost postojanja lifta. Dvorište bake Aristee, prepuno zelenila,poseduje veliki prostor za sedenje i vrt ispod dve ogromne tropske palme.


Cenovnik Na ovoj stranici ćete naći važeće cene soba. Biće nam drago da odgovorimo telefonski na svako Vaše pitanje.






















Tip sobeNiska sezonaJul & SeptembarVisoka sezona (Avgust)
Dvokrevetna soba30,- €30,- €35,- €
Apartman za 2 osobe35 €40,- €45,- €
Apartman ili Dupleks za 3-4 osobe50,- €55,- €60,- €
Apartman ili Dupleks za 5-6 osobe70,- €80,- €90,- €


Doručak (po izboru):
Doručak se služi u obližnjoj kafeteriji pored mora, po ceni koja počinje od 4,00 €.Popusti – ponude: Kliknite ovde! – KONTAKTPosetioci naše internet stranice već dobijaju 10-30% popusta na cene koje je odobrila Turistička organizacija Grčke za visoku sezonu.Kontaktirajte nas blagovremeno radi rezervacije. Kreditne kartice nisu poželjne.

Kala Nera je primorsko selo u Pagasitskom zalivu koje je udaljeno od Volosa samo 18 km. Ovo mesto na Pilionu je primamljivo za posetioce preko cele godine.


Leti su more i čista peščana plaža pravi izazov za ljubitelje vodenih površina. Osim kupanja u čistoj vodi, bezbednoj za decu, pružaju se i velike mogućnosti za pecanje, jedrenje, surfovanje i skijanje na vodi.









40_KalaNera-beach40_KalaNera-center40_Kala_Nera_bay40_beachvolleyball
KalaNera-beach-viewKalaNera-villageMagani_beach

Kada upeče letnje sunce a more umori, platani, eukaliptusi i topole obezbeđuju prijatnu svežinu. Seoska voda je uvek dobra i pomaže pri varenju, što potvrđuju i mnoge česme koje postoje ali i samo ime sela (Kala Nera na grčkom znači Dobre Vode). U podne nema ničeg lepšeg od hrane u nekom od brojnih restorana, taverni, uzerija na obali mora u kombinaciji sa domaćim vinom i cipurom (vrsta rakije). Izuzetan kvalitet, raznovrsna hrana, efikasna usluga zadovoljavaju i najzahtevnijeg gosta. Uveče možete izabrati između pića u baru ili osvežavajućeg sladoleda u kafiću. Zalazak sunca svake večeri boji najlepšim bojama more i lepe kuće u pilionskom stilu sa popločanim dvorištima. U to vreme možete videti selo u najboljem svetlu. To je pravo vreme za idilične fotografije, za šetnju, za kupovinu po radnjama.


Iz mesta Kala Nera kreću lepi, živopisni putići koji vode visoko do mesta Miljes i Vizica. U okolini sela nalaze se i druga podjednako lepa i interesantna mesta, svako sa svojim čarima. Za one koji vole šetnje, prirodu, grčki način života, odmor, mesto Kala Nera je pravo rešenje. U selu postoje najrazličitije taverne, kafići, barovi, prodavnice suvenira, kiosk, apoteka, lekarska ordinacija, pekare, mesara, ribara, supermarket, autobuska stanica i bankomat.


Zahvaljujući blagoj zimskoj klimi, mesto Kala Nera može poslužiti kao baza za obilazak istočnog i zapadnog Piliona. U koje god godišnje doba da se odlučite da provedete odmor ovde, uvek ćete naći gostoprimljive ljude, spremne da Vas usluže i da učine Vaš boravak nezaboravnim.


Biće nam drago da Vas upoznamo i da Vas ugostimo!


Prijateljski pozdrav,


Porodica Karusos



Magani Kala Nera Pilion

Нема коментара:

Постави коментар